Selskaber: Lej et selskabslokale med mad​

​Skal du afholde fødselsdagsfest, bryllup, konfirmation, reception eller en anden type festlig begivenhed, og leder du efter et selskabslokale med mad? Så er du kommet til det helt rette sted. I vores restaurant, har vi rammerne for de gode selskaber!

Vi har selskabslokaler til, at vi kan tage imod selskaber på op til 50 personer til blandt andet privatfester, receptioner og andre festlige begivenheder både indenfor og udenfor vores almindelige åbningstid. Vi har en hyggelig restaurant i Charlottenlund, og den er derfor et oplagt valg, hvis du og dine gæster kommer fra for eksempel Gentofte, Hellerup eller andre omkringliggende områder.

Få lækker mad til dit arrangement

Vi har et stort menukort, som du og dine gæster kan vælge mad fra. Derudover tilbyder vi blandt andet også en lækker brunchbuffet og selskabsbuffet for mindst 15 personer, hvis du foretrækker det.

Hvis du hellere vil holde dit arrangement derhjemme eller i nogle andre selskabslokaler, er der også mulighed for, at du kan bestille maden hos os og herefter enten afhente den i vores restaurant eller få den leveret til en ønsket adresse. Vi leverer gerne mad ud af huset i forbindelse med større arrangementer, mens du ved mindre arrangementer selv har mulighed for at afhente maden på vores adresse.

Uanset hvad du vælger, byder vores menukort på noget for enhver smag. Vi tilbereder meget forskelligt mad lige fra italiensk til klassisk dansk mad, og du kan altid forvente, at vores mad er tilberedt med stor omhu og af friske råvarer.

Kontakt os for en nærmere aftale om afholdelse af selskaber

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige ved dit arrangement? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 39 63 77 47 eller skriv til vores e-mail kontakt@la-sirena.dk for en nærmere aftale omkring afholdelse af selskaber hos os eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

​​

Book bord her

Udfyld venligst formularen, således at du kan booke et bord til den dag du ønsker det. Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt!

 
 
 
Dato:
 
Tidspunkt:
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg Bistro la Sirena på Facebook

På vores Facebook side, vil du løbende kunne følge med i vores spændende menuer,  samt modtage de seneste nyheder og aktiviteter fra os.

Besøg os på Facebook →

Om Bistro la Sirena

  • Hos Bistro la Sirena finder du altid mad lavet med stor omhu og friske råvarer.​
  • Vi tager også imod selskaber op til 50 personer til privatfest, konfirmation, bryllup eller anden festlig begivenhed og gerne uden for almindelig åbningstid.
    ​Vi tilbyder bl.a. brunchbuffet og selskabsbuffet min 15 pers.
  • ​Vi leverer også gerne mad ud af huset til større arrangementer.

Kontakt os

​Jægersborg Allé 11, 2920 Charlottenlund